Bog & idéHans-Christian Christiansen

Bøger skrevet af Hans-Christian Christiansen

Læs mere om Hans-Christian Christiansen
4 produkter
4 produkter
Sociale medier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociale medierTrine-Maria Kristensen
359,96 DKK
Hæftet
(2)
Sociale medier
Online kommunikation - en introduktion
BOEGERTILSTAERKPRIS
Online kommunikation - en introduktionOle Gregersen
359,96 DKK
Hæftet
(2)
Online kommunikation - en introduktion
Læring med levende billeder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læring med levende billederOle Christensen og Martin Brandt-Pedersen (red.)
341,96 DKK
Paperback
(0)
Læring med levende billeder
Faglig videndeling på sociale medier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Faglig videndeling på sociale medierHans Christian Christiansen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Faglig videndeling på sociale medier

Mere om Hans-Christian Christiansen

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger af Hans-Christian Christiansen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Christiansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Online kommunikation - en introduktion" udgivet af Gyldendal - "Læring med levende billeder" udgivet af Samfundslitteratur - "Københavns biografer" udgivet af Information - "Sociale medier" udgivet af Gyldendal - "Grafiske romaner" udgivet af Dansklærerforeningen - "Online kommunikation - en introduktion" udgivet af Gyldendal - "Læring med levende billeder" udgivet af Samfundslitteratur - "Analyse af billedmedier" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Hans-Christian Christiansen

Hans-Christian Christiansen har otte bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Hans-Christian Christiansen fås i udvalgte formater. Christiansens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hans-Christian Christiansens "Online kommunikation - en introduktion"

Hos Bog & idé er "Online kommunikation - en introduktion" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Hans-Christian Christiansen "Læring med levende billeder"

Det er muligt at købe Hans-Christian Christiansens "Læring med levende billeder" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Hans-Christian Christiansen