Bog & idéHans Christian Christiansen

Bøger skrevet af Hans Christian Christiansen

Læs mere om Hans Christian Christiansen
3 produkter
3 produkter
Sociale medier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociale medierTrine-Maria Kristensen
359,96 DKK
Hæftet
(2)
Sociale medier
Online kommunikation - en introduktion
BOEGERTILSTAERKPRIS
Online kommunikation - en introduktionOle Gregersen
359,96 DKK
Hæftet
(2)
Online kommunikation - en introduktion
Faglig videndeling på sociale medier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Faglig videndeling på sociale medierHans Christian Christiansen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Faglig videndeling på sociale medier

Mere om Hans Christian Christiansen

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Hans Christian Christiansen. På listen nedenfor ser du de seneste af Christiansens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Faglig videndeling på sociale medier" udgivet af Gyldendal - "Online kommunikation - en introduktion" udgivet af Gyldendal - "Københavns biografer" udgivet af Information - "Sociale medier" udgivet af Gyldendal - "Online kommunikation - en introduktion" udgivet af Gyldendal

Mere om Hans Christian Christiansens bøger

Du kan købe fem bøger af Hans Christian Christiansen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Christiansens bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Christiansen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hans Christian Christiansens "Faglig videndeling på sociale medier"

"Faglig videndeling på sociale medier" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Hans Christian Christiansen "Online kommunikation - en introduktion"

Det er muligt at købe Hans Christian Christiansens "Online kommunikation - en introduktion" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Christian Christiansen