Bog & idéHans-Christoph Steinhausen (red.)

Bøger skrevet af Hans-Christoph Steinhausen (red.)

Læs mere om Hans-Christoph Steinhausen (red.)
1 produkter
1 produkter
ADHD - Livslange perspektiver og særlige behov
BOEGERTILSTAERKPRIS
ADHD - Livslange perspektiver og særlige behovMarina Dankaertz
89,96 DKK
Hæftet
(0)
ADHD - Livslange perspektiver og særlige behov

Mere om Hans-Christoph Steinhausen (red.)

Du kan kun købe en enkelt bog af Hans-Christoph Steinhausen (red.) her hos Bog & idé. Bogen har titlen "ADHD - Livslange perspektiver og særlige behov". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"ADHD - Livslange perspektiver og særlige behov" af Hans-Christoph Steinhausen (red.)

Det er muligt at købe Hans-Christoph Steinhausen (red.)s "ADHD - Livslange perspektiver og særlige behov" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Hans-Christoph Steinhausen (red.) skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Hans-Christoph Steinhausen (red.)