Bog & idéHans Dal

Bøger skrevet af Hans Dal

Læs mere om Hans Dal
1 produkter
1 produkter
 Arkæologi på havbunden
Arkæologi på havbundenHans Dal
109,95 DKK
EBOG
(0)
Arkæologi på havbunden

Mere om Hans Dal

Der findes flere bøger skrevet af Hans Dal på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Dal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den Lyse Nat. CD" udgivet af ArtPeople Music - "Arkæologi på havbunden" i serien "Jysk Arkæologisk Selskabs skrifter" udgivet af Jysk Arkæologisk Selskab. Moesgaard Museum. Odense Bys Museer

Hans Dals bøger

Hans Dal har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Hans Dal kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Dal er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den Lyse Nat. CD" af Hans Dal

Hos Bog & idé er "Den Lyse Nat. CD" tilgængelig som cd. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Hans Dal. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af ArtPeople Music.

Hans Dal "Arkæologi på havbunden"

Hos Bog & idé er "Arkæologi på havbunden" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Jysk Arkæologisk Selskabs skrifter". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jysk Arkæologisk Selskab. Moesgaard Museum. Odense Bys Museer.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Dal