Bog & idéHans Dorf

Bøger skrevet af Hans Dorf

Læs mere om Hans Dorf
4 produkter
4 produkter
Pædagogikhåndbogen
PædagogikhåndbogenHelle Rabøl Hansen
659,95 DKK
Indbundet
(1)
Pædagogikhåndbogen
Pædagogisk sociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædagogisk sociologiLeon Dalgas Jensen
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogisk sociologi
Skolepolitik og undervisningskvalitet i Danmark
Skolepolitik og undervisningskvalitet i DanmarkHans Degn
329,95 DKK
Hæftet
(1)
Skolepolitik og undervisningskvalitet i Danmark
Skolepolitik og undervisningskvalitet i Danmark
Skolepolitik og undervisningskvalitet i DanmarkHans Dorf
119,95 DKK
EBOG
(1)
Skolepolitik og undervisningskvalitet i Danmark

Mere om Hans Dorf

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger af Hans Dorf. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Dorfs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skolepolitik og undervisningskvalitet i Danmark" i serien "Asterisk" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Skolepolitik og undervisningskvalitet i Danmark" i serien "Asterisk" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Pædagogikhåndbogen" udgivet af Gyldendal - "Pædagogisk sociologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Gyldendals Pædagogikhåndbog" udgivet af Gyldendal - "Skrifter fra Forskningscenter for Miljø- og Sundhedsundervisning. Miljøundervisning i Norden" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole. og Nordisk Ministerråd

Hans Dorfs bøger

Hans Dorf har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Hans Dorf bøger i flere forskellige formater. Dorf har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hans Dorfs "Skolepolitik og undervisningskvalitet i Danmark"

Det er muligt at købe Hans Dorfs "Skolepolitik og undervisningskvalitet i Danmark" som ebog. Med "Skolepolitik og undervisningskvalitet i Danmark" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Dorfs serie "Asterisk". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

"Skolepolitik og undervisningskvalitet i Danmark" af Hans Dorf

Hos Bog & idé er "Skolepolitik og undervisningskvalitet i Danmark" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Dorfs serie "Asterisk". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Dorf