Bog & idéHans Elbeshausen

Bøger skrevet af Hans Elbeshausen

Læs mere om Hans Elbeshausen
1 produkter
1 produkter
Integration
IntegrationSvend Aage Andersen
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Integration

Mere om Hans Elbeshausen

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger skrevet af Hans Elbeshausen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Elbeshausens bogudgivelser.
Bøgerne fra Hans Elbeshausen findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Deutschland. Deutschland und Europa" udgivet af Samfundslitteratur - "Deutschland. Wirtschaft und Gesellschaft" udgivet af Samfundslitteratur - "Om at skabe forandring" udgivet af Biblioteksstyrelsen - "Deutschland. Geschichte und Politik" i serien "Aspekter af tysk kultur" udgivet af Samfundslitteratur - "København læser og flanørens skildpadde" i serien "Medier, kommunikation, journalistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Integration" udgivet af Gyldendal

Mere om Hans Elbeshausens bøger

Hans Elbeshausen har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Hans Elbeshausen kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Elbeshausen skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hans Elbeshausens "Deutschland. Deutschland und Europa"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Elbeshausen, kan du godt glæde dig. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på tysk.

"Deutschland. Wirtschaft und Gesellschaft" af Hans Elbeshausen

Dette er en også en fantastisk bog fra Elbeshausen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på tysk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Elbeshausen