Bog & idéHans Erik Foldberg

Bøger skrevet af Hans Erik Foldberg

Læs mere om Hans Erik Foldberg
1 produkter
1 produkter
Personlig styrke
Personlig styrkeHans Erik Foldberg
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Personlig styrke

Mere om Hans Erik Foldberg

Du kan kun bestille en enkelt bog af Hans Erik Foldberg her hos Bog & idé. Det er "Personlig styrke". Det er Lifesense, der har publiceret den på dansk. "Personlig styrke" er desuden udgivet i serien "Lifesense-serien".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Personlig styrke" af Hans Erik Foldberg

Hos Bog & idé er "Personlig styrke" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Foldbergs serie "Lifesense-serien". Det er Lifesense, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Hans Erik Foldberg skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Erik Foldberg