Bog & idéHans Erik Havsteen

Bøger skrevet af Hans Erik Havsteen

Læs mere om Hans Erik Havsteen
4 produkter
4 produkter
Kongerækken: Valdemar Sejr
STREAM
Kongerækken: Valdemar SejrAnders Asbjørn Olling
69,95 DKK
Lydbog
(2)
Kongerækken: Valdemar Sejr
Valdemar Sejr
Valdemar SejrAnders Asbjørn Olling
69,95 DKK
e-bog
(2)
Valdemar Sejr
Gorm den Gamle, Harald Blåtand & Svend Tveskæg
Gorm den Gamle, Harald Blåtand & Svend TveskægAnders Asbjørn Olling
69,95 DKK
e-bog
(2)
Gorm den Gamle, Harald Blåtand & Svend Tveskæg
Valdemar den Store & Knud 6.
Valdemar den Store & Knud 6.Anders Asbjørn Olling
69,95 DKK
e-bog
(2)
Valdemar den Store & Knud 6.

Mere om Hans Erik Havsteen

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger af Hans Erik Havsteen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Havsteen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Valdemar den Store og Knud 6." i serien "Kongerækken" udgivet af Gyldendal - "Gorm Den Gamle, Harald Blåtand & Svend Tveskæg" i serien "Kongerækken" udgivet af Gyldendal - "Valdemar Sejr " i serien "Kongerækken" udgivet af Gyldendal

Bøger af Hans Erik Havsteen

Hans Erik Havsteen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun købe Havsteens bøger som hæftet. Bøgerne af Havsteen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hans Erik Havsteens "Valdemar den Store og Knud 6."

"Valdemar den Store og Knud 6." er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Havsteens serie "Kongerækken". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Hans Erik Havsteen "Gorm Den Gamle, Harald Blåtand & Svend Tveskæg"

Hos Bog & idé er "Gorm Den Gamle, Harald Blåtand & Svend Tveskæg" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Havsteens serie "Kongerækken". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Erik Havsteen