Bog & idéHans Erik Rasmussen

Bøger skrevet af Hans Erik Rasmussen

Læs mere om Hans Erik Rasmussen
5 produkter
5 produkter
PERU
TILBUD
PERUHans Erik Rasmussen
199,96 DKK249,95 DKK
Hæftet
(0)
PERU
Vandreture i Peru
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vandreture i PeruHans Erik Rasmussen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Vandreture i Peru
REJSEN HJEM
REJSEN HJEMHans Erik Rasmussen
499,95 DKK
Hardback
(0)
REJSEN HJEM
KærlighedsKlummer
KærlighedsKlummerBirgitte Gyrd
199,95 DKK
Hardback
(0)
KærlighedsKlummer
Peru - Højdepunkter i inkaernes land
Peru - Højdepunkter i inkaernes landHans Erik Rasmussen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Peru - Højdepunkter i inkaernes land

Mere om Hans Erik Rasmussen

Der findes en del bøger fra Hans Erik Rasmussen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Rasmussens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Peru - Højdepunkter i inkaernes land" udgivet af Møllen Multimedie - "Peru - Højdepunkter i inkaernes land" udgivet af Møllen Multimedie - "Vandreture i Peru" udgivet af Møllen Multimedie - "Henriks Porsche" udgivet af Møllen - "Eventyrlige rejser i Peru" udgivet af Møllen - "Turen går til Fyn og øerne" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Inkastier og Machu Picchu" i serien "En dansk guide" udgivet af Møllen Multimedie - "Karlsvognen" udgivet af mellemgaard - "Ad lysende stier" udgivet af Møllen Multimedie - "Argentina" i serien "En dansk guide" udgivet af Møllen Multimedie - "Ikke blot en drøm" udgivet af Møllen Multimedie - "Langsomt er hurtigt" udgivet af Møllen Multimedie - "Inkastier til Machu Picchu" udgivet af Møllen - "Argentina" i serien "En dansk guide" udgivet af Møllen - "Ikke blot en drøm" udgivet af Møllen Multimedie - "Ad lysende stier" udgivet af Møllen

Bøger af Hans Erik Rasmussen

Der er 16 tilgængelige bogudgivelser af Hans Erik Rasmussen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Hans Erik Rasmussen bøger i et udvalg af formater. Rasmussen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hans Erik Rasmussens "Peru - Højdepunkter i inkaernes land"

Det er muligt at købe Hans Erik Rasmussens "Peru - Højdepunkter i inkaernes land" som ebog. "Peru - Højdepunkter i inkaernes land" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Møllen Multimedie, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Hans Erik Rasmussen "Peru - Højdepunkter i inkaernes land"

"Peru - Højdepunkter i inkaernes land" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Møllen Multimedie.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Erik Rasmussen