Bog & idéHans Fledelius

Bøger skrevet af Hans Fledelius

Læs mere om Hans Fledelius
1 produkter
1 produkter
Klinisk Ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk OrdbogIb Chr. Bygbjerg
449,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk Ordbog

Mere om Hans Fledelius

Der er forskellige bøger fra Hans Fledelius til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Fledelius' seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Verdensmødet for medicinsk ultralyd 1991" udgivet af Hans C. Fledelius - "Klinisk Ordbog" udgivet af Gyldendal

Hans Fledelius' bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Hans Fledelius hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Hans Fledelius bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Fledelius er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Verdensmødet for medicinsk ultralyd 1991" af Hans Fledelius

"Verdensmødet for medicinsk ultralyd 1991" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hans C. Fledelius.

Hans Fledelius "Klinisk Ordbog"

Hos Bog & idé er "Klinisk Ordbog" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Fledelius