Bog & idéHans Georg Gadamer

Bøger skrevet af Hans Georg Gadamer

Læs mere om Hans Georg Gadamer
1 produkter
1 produkter
Sandhed og metode
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sandhed og metodeHans Georg Gadamer
406,66 DKK
Hæftet
(0)
Sandhed og metode

Mere om Hans Georg Gadamer

Der findes forskellige bøger af Hans Georg Gadamer tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Gadamers nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sandhed og metode" udgivet af Gyldendal - "Sandhed og metode" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Bøger skrevet af Hans Georg Gadamer

Hans Georg Gadamer har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Gadamers bøger kommer i flere forskellige formater. Gadamers bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hans Georg Gadamers "Sandhed og metode"

Det er muligt at købe Hans Georg Gadamers "Sandhed og metode" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Hans Georg Gadamer "Sandhed og metode"

Dette er en også en skøn bog fra Gadamer, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendals Bogklubber.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Georg Gadamer