Bog & idéHans Guldager

Bøger skrevet af Hans Guldager

Læs mere om Hans Guldager
1 produkter
1 produkter
Overgange
OvergangeHans Guldager
99,95 DKK
EBOG
(0)
Overgange

Mere om Hans Guldager

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Hans Guldager. På listen nedenfor har du Guldagers seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Overgange" udgivet af Eksistensen - "Overgange" udgivet af Eksistensen

Bøger af Hans Guldager

Hans Guldager har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Hans Guldager fås i et udvalg af formater. Guldagers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Eksistensen.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Overgange" af Hans Guldager

Hos Bog & idé er "Overgange" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Overgange" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Overgange" af Hans Guldager

"Overgange" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Guldager