Bog & idéHans Helge Madsen

Bøger skrevet af Hans Helge Madsen

Læs mere om Hans Helge Madsen
3 produkter
3 produkter
Den græske forbindelse
Den græske forbindelseArne Gaardmand og Dennis Lund
249,95 DKK
Hardback
(1)
Den græske forbindelse
Skæv og national
Skæv og nationalHans Helge Madsen
399,95 DKK
Hardback
(0)
Skæv og national
Dansk Byplanlægning I-III
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk Byplanlægning I-IIIArne Gaardmand og Dennis Lund
663,96 DKK
Lærredsindbundet
(0)
Dansk Byplanlægning I-III

Mere om Hans Helge Madsen

Der findes mange bøger fra Hans Helge Madsen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Madsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Hans Helge Madsen kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The award-winning city " udgivet af Danish Architectural Press - "Sommerhuslandskab" udgivet af Arkitektens Forlag - "Dansk Byplanlægning I-III" udgivet af Bogværket - "Den græske forbindelse" udgivet af Bogværket - "Skæv og national" udgivet af Bogværket - "Prip-Møllers Kina" udgivet af Arkitektens Forlag

Bøger af Hans Helge Madsen

Du kan finde seks bøger af Hans Helge Madsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Madsens bøger fås i et udvalg af formater. Madsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hans Helge Madsens "The award-winning city "

"The award-winning city " er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Danish Architectural Press.

"Sommerhuslandskab" af Hans Helge Madsen

Hos Bog & idé er "Sommerhuslandskab" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Arkitektens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Helge Madsen