Bog & idéHans Henny Jahnn

Bøger skrevet af Hans Henny Jahnn

Læs mere om Hans Henny Jahnn
3 produkter
3 produkter
Die Liebe ist ein grausamer Mann
Die Liebe ist ein grausamer MannHans Henny Jahnn
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Die Liebe ist ein grausamer Mann
Die Nacht aus Blei
Die Nacht aus BleiHans Henny Jahnn
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Die Nacht aus Blei
Træskibet
BOEGERTILSTAERKPRIS
TræskibetHans Henny Jahn
190,86 DKK
Indbundet
(1)
Træskibet

Mere om Hans Henny Jahnn

Hvis du er på jagt efter en bog af Hans Henny Jahnn, tilbyder vi et stort udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Jahnn.
Bøgerne fra Hans Henny Jahnn findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Die Nacht aus Blei" udgivet af SAGA Egmont - "Die Liebe ist ein grausamer Mann" udgivet af SAGA Egmont - "Træskibet " i serien "Bestiarium" udgivet af Forlaget Virkelig

Bøger skrevet af Hans Henny Jahnn

Du kan bestille tre bøger af Hans Henny Jahnn her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Hans Henny Jahnn kommer i flere formater. Jahnn har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hans Henny Jahnns "Die Nacht aus Blei"

"Die Nacht aus Blei" er til salg som lydbog. Hans Henny Jahnns "Die Nacht aus Blei" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk.

Hans Henny Jahnn "Die Liebe ist ein grausamer Mann"

"Die Liebe ist ein grausamer Mann" kan købes som lydbog. Når du køber "Die Liebe ist ein grausamer Mann" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Henny Jahnn