Bog & idéHans Ibelings

Bøger skrevet af Hans Ibelings

Læs mere om Hans Ibelings
1 produkter
1 produkter
It begins with curiosity : works by Henning Larsen Architects
It begins with curiosity : works by Henning Larsen ArchitectsHans Ibelings
549,95 DKK
Indbundet
(0)
It begins with curiosity : works by Henning Larsen Architects

Mere om Hans Ibelings

Du kan kun finde en enkelt bog af Hans Ibelings her hos Bog & idé. Bogen hedder "It begins with curiosity : works by Henning Larsen Architects". Det er Arvinius + Orfeus Publishing, der har publiceret den på engelsk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"It begins with curiosity : works by Henning Larsen Architects" af Hans Ibelings

Hos Bog & idé er "It begins with curiosity : works by Henning Larsen Architects" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Arvinius + Orfeus Publishing.

Endnu en af Hans Ibelings fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Ibelings