Bog & idéHans Jørgen Bendixen

Bøger skrevet af Hans Jørgen Bendixen

Læs mere om Hans Jørgen Bendixen
3 produkter
3 produkter
Almindelig daglig levevis - ADL
BOEGERTILSTAERKPRIS
Almindelig daglig levevis - ADLHanne Kaae Kristensen
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Almindelig daglig levevis - ADL
Ergoterapi og fysioterapi til ældre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ergoterapi og fysioterapi til ældreMary Petersen
359,96 DKK
Indbundet
(0)
Ergoterapi og fysioterapi til ældre
Nordisk aktivitetsvidenskab
Nordisk aktivitetsvidenskabAnette Enemark Larsen
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Nordisk aktivitetsvidenskab

Mere om Hans Jørgen Bendixen

Hans Jørgen Bendixen har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Bendixens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nordisk aktivitetsvidenskab" i serien "Ergo/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard - "Almindelig daglig levevis - ADL " i serien "Ergo/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard - "Ergoterapi og fysioterapi til ældre" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Aktivitetsvidenskab" udgivet af Gyldendal

Hans Jørgen Bendixens bøger

Hans Jørgen Bendixen har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Hans Jørgen Bendixen bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Bendixen skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hans Jørgen Bendixens "Nordisk aktivitetsvidenskab"

Hos Bog & idé er "Nordisk aktivitetsvidenskab" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Ergo/Munksgaard". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Basisbog i ergoterapi" af Hans Jørgen Bendixen

Hos Bog & idé er "Basisbog i ergoterapi" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Jørgen Bendixen