Bog & idéHans Jørgen Limborg

Bøger skrevet af Hans Jørgen Limborg

Læs mere om Hans Jørgen Limborg
1 produkter
1 produkter
Professionel kapital i folkeskolen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionel kapital i folkeskolenKaren Albertsen
323,96 DKK
Hæftet
(1)
Professionel kapital i folkeskolen

Mere om Hans Jørgen Limborg

Hvis du leder efter en bog skrevet af Hans Jørgen Limborg, finder du et stort udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Limborgs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Professionel kapital i folkeskolen" udgivet af Frydenlund Academic - "Den risikable fleksibilitet" udgivet af Frydenlund - "Mobilisering af forskningsbaseret viden om arbejdsmiljø" udgivet af Roskilde Universitetsforlag

Bøger af Hans Jørgen Limborg

Der er tre tilgængelige udgivelser af Hans Jørgen Limborg hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan bestille Hans Jørgen Limborg bøger i flere formater. Bøgerne af Limborg er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hans Jørgen Limborgs "Professionel kapital i folkeskolen"

Det er muligt at købe Hans Jørgen Limborgs "Professionel kapital i folkeskolen" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund Academic.

Hans Jørgen Limborg "Den risikable fleksibilitet"

Endnu en af Hans Jørgen Limborg fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Jørgen Limborg