Bog & idéHans Jørgen Nielsen

Bøger skrevet af Hans Jørgen Nielsen

Læs mere om Hans Jørgen Nielsen
1 produkter
1 produkter
Slotsholmmetoden®
Slotsholmmetoden®Hans Jørgen Nielsen
579,95 DKK
EBOG
(0)
Slotsholmmetoden®

Mere om Hans Jørgen Nielsen

Du kan kun finde en enkelt bog af Hans Jørgen Nielsen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Slotsholmmetoden®". Den er udgivet af Slotsholmmetoden på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hans Jørgen Nielsens "Slotsholmmetoden®"

Hos Bog & idé er "Slotsholmmetoden®" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Slotsholmmetoden®" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Slotsholmmetoden.

Dette er en også en fantastisk bog fra Nielsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Jørgen Nielsen