Bog & idéHans Jørgen Staugård

Bøger skrevet af Hans Jørgen Staugård

Læs mere om Hans Jørgen Staugård
1 produkter
1 produkter
Professionernes sociologi og vidensgrundlag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionernes sociologi og vidensgrundlagKatja Brøgger
440,96 DKK
Hæftet
(0)
Professionernes sociologi og vidensgrundlag

Mere om Hans Jørgen Staugård

Hans Jørgen Staugård har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Staugårds bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Professionernes sociologi og vidensgrundlag" udgivet af Gyldendal - "Mange veje til forståelse" udgivet af Books on Demand

Mere om Hans Jørgen Staugårds bøger

Der er to tilgængelige bøger af Hans Jørgen Staugård hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Hans Jørgen Staugård fås i flere forskellige formater. Staugårds bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hans Jørgen Staugårds "Professionernes sociologi og vidensgrundlag"

Hos Bog & idé er "Professionernes sociologi og vidensgrundlag" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Hans Jørgen Staugård "Mange veje til forståelse"

Hos Bog & idé er "Mange veje til forståelse" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Jørgen Staugård