Bog & idéHans Jørn Feldthaus

Bøger skrevet af Hans Jørn Feldthaus

Læs mere om Hans Jørn Feldthaus
3 produkter
3 produkter
Rambo
RamboHans Jørn Feldthaus
39,95 DKK
EBOG
(0)
Rambo
Tålmodighed belønnes - sagen opklaret
Tålmodighed belønnes - sagen opklaretHans Jørn Feldthaus
39,95 DKK
EBOG
(0)
Tålmodighed belønnes - sagen opklaret
Doktor Hammer kommer til byen
Doktor Hammer kommer til byenHans Jørn Feldthaus
39,95 DKK
EBOG
(0)
Doktor Hammer kommer til byen

Mere om Hans Jørn Feldthaus

Der findes flere forskellige bøger fra Hans Jørn Feldthaus online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Feldthaus' seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rambo" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Tålmodighed belønnes - sagen opklaret" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Doktor Hammer kommer til byen " i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Hans Jørn Feldthaus' bøger

Hans Jørn Feldthaus har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Feldthaus som e-bog. Bøgerne af Feldthaus er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Rambo" af Hans Jørn Feldthaus

Hos Bog & idé er "Rambo" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Rambo" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Feldthaus' serie "Dansk kriminalreportage". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Hans Jørn Feldthaus "Tålmodighed belønnes - sagen opklaret"

Hos Bog & idé er "Tålmodighed belønnes - sagen opklaret" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Tålmodighed belønnes - sagen opklaret" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i Feldthaus' serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Jørn Feldthaus