Bog & idéHans Jørn Nielsen

Bøger skrevet af Hans Jørn Nielsen

Læs mere om Hans Jørn Nielsen
3 produkter
3 produkter
Viden i spil
BOEGERTILSTAERKPRIS
Viden i spilHans Jørn Nielsen
76,46 DKK
Hæftet
(0)
Viden i spil
Kætterier og dialoger. Kulturkritik og litteratursyn i tidsskrifterne Heretica, Athenæum og Dialog
Kætterier og dialoger. Kulturkritik og litteratursyn i tidsskrifterne Heretica, Athenæum og DialogHans Jørn Nielsen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Kætterier og dialoger. Kulturkritik og litteratursyn i tidsskrifterne Heretica, Athenæum og Dialog
Besættelse og befrielse. Den danske arbejderklasses historie 1940-1946
Besættelse og befrielse. Den danske arbejderklasses historie 1940-1946Hans Jørn Nielsen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Besættelse og befrielse. Den danske arbejderklasses historie 1940-1946

Mere om Hans Jørn Nielsen

Hans Jørn Nielsen har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Nielsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "DAC genopstår" udgivet af Arbejdsgruppen for »DAC genopstår« - "Besættelse og befrielse. Den danske arbejderklasses historie 1940-1946" udgivet af Saga - "Kætterier og dialoger. Kulturkritik og litteratursyn i tidsskrifterne Heretica, Athenæum og Dialog" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Besættelse og befrielse. Den danske arbejderklasses historie 1940-1946" udgivet af SAGA Egmont - "Hey! Hva' så?" i serien "Medier, kommunikation, journalistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Viden i spil" udgivet af Samfundslitteratur

Hans Jørn Nielsens bøger

Der er seks tilgængelige udgivelser af Hans Jørn Nielsen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Nielsens bøger kommer i flere formater. Hans Jørn Nielsen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"DAC genopstår" af Hans Jørn Nielsen

"DAC genopstår" er tilgængelig online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Arbejdsgruppen for »DAC genopstår«, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Besættelse og befrielse. Den danske arbejderklasses historie 1940-1946" af Hans Jørn Nielsen

Hos Bog & idé er "Besættelse og befrielse. Den danske arbejderklasses historie 1940-1946" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Jørn Nielsen