Bog & idéHans Kristian Kristensen

Bøger skrevet af Hans Kristian Kristensen

Læs mere om Hans Kristian Kristensen
1 produkter
1 produkter
Markens maskiner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Markens maskinerHans Kristian Kristensen
413,96 DKK
Paperback
(0)
Markens maskiner

Mere om Hans Kristian Kristensen

Der er flere bøger skrevet af Hans Kristian Kristensen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kristensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Markens maskiner" udgivet af SEGES - "Maskiner til markarbejde" udgivet af Videncentret for Landbrug¤Landbrugsforlaget

Bøger af Hans Kristian Kristensen

Du kan købe to bøger af Hans Kristian Kristensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Kristensens bøger fås i udvalgte formater. Kristensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Markens maskiner" af Hans Kristian Kristensen

Hos Bog & idé er "Markens maskiner" tilgængelig som limryg. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Hans Kristian Kristensen. Det er SEGES, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Maskiner til markarbejde" af Hans Kristian Kristensen

Hos Bog & idé er "Maskiner til markarbejde" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Videncentret for Landbrug¤Landbrugsforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Kristian Kristensen