Bog & idéHans Kristian Pilegaard

Bøger skrevet af Hans Kristian Pilegaard

Læs mere om Hans Kristian Pilegaard
1 produkter
1 produkter
Basisbog i sygdomslære
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygdomslæreMarie Seibæk
719,96 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygdomslære

Mere om Hans Kristian Pilegaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Hans Kristian Pilegaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Pilegaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal

Mere om Hans Kristian Pilegaards bøger

Du kan finde to bøger af Hans Kristian Pilegaard her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Pilegaards bøger fås blot som indbundet. Bøgerne af Pilegaard er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Basisbog i sygdomslære" af Hans Kristian Pilegaard

Hos Bog & idé er "Basisbog i sygdomslære" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Basisbog i sygdomslære" af Hans Kristian Pilegaard

Hos Bog & idé er "Basisbog i sygdomslære" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Kristian Pilegaard