Bog & idéHans Kromann Knudsen

Bøger skrevet af Hans Kromann Knudsen

Læs mere om Hans Kromann Knudsen
2 produkter
2 produkter
Lærebog i manuelle teknikker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i manuelle teknikkerLene Krøyer
566,96 DKK
Indbundet
(0)
Lærebog i manuelle teknikker
Fysioterapeutisk undersøgelse
Fysioterapeutisk undersøgelsePer Lind
359,95 DKK
Bog
(0)
Fysioterapeutisk undersøgelse

Mere om Hans Kromann Knudsen

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Hans Kromann Knudsen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Knudsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fysioterapeutisk undersøgelse" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i manuelle teknikker" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i fysioterapi" udgivet af Munksgaard

Hans Kromann Knudsens bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Hans Kromann Knudsen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Hans Kromann Knudsen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Knudsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fysioterapeutisk undersøgelse" af Hans Kromann Knudsen

Hos Bog & idé er "Fysioterapeutisk undersøgelse" tilgængelig som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Knudsen, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Hans Kromann Knudsen "Lærebog i manuelle teknikker"

"Lærebog i manuelle teknikker" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Kromann Knudsen