Bog & idéHans Lund

Bøger skrevet af Hans Lund

Læs mere om Hans Lund
8 produkter
8 produkter
Statistik i ord
Statistik i ordHenrik Røgind
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Statistik i ord
Basisbog i fysioterapi
Basisbog i fysioterapiJane Andreasen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i fysioterapi
Metoder i idræts- og fysioterapiforskning
Metoder i idræts- og fysioterapiforskningCharlotte Svendler Nielsen
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Metoder i idræts- og fysioterapiforskning
Håndbog i litteratursøgning og kritisk læsning
Håndbog i litteratursøgning og kritisk læsningJane Andreasen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Håndbog i litteratursøgning og kritisk læsning
Klinisk reumatologi
Klinisk reumatologiMette Hedeboe
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk reumatologi
Case rapport
Case rapportHanne Albert
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Case rapport
Statistik i ord
Statistik i ordHans Lund
109,95 DKK
EBOG
(0)
Statistik i ord
Grundlaget for rehabilitering
Grundlaget for rehabiliteringBjarne Rose Hjortbak
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundlaget for rehabilitering

Mere om Hans Lund

Hvis du mangler en bog fra Hans Lund, har du et stort sortiment online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Lund.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk reumatologi" udgivet af Gyldendal - "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" udgivet af Munksgaard - "Lærebog i massage" udgivet af Munksgaard - "Grundlaget for rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i fysioterapi" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Gyldendal - "Statistik i ord" udgivet af Munksgaard Danmark - "Lærebog i massage" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Statistik i ord" udgivet af Gyldendal - "Vejrdata for VVS og energi" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Metoder i idræts- og fysioterapiforskning" udgivet af Gyldendal - "Håndbog i litteratursøgning og kritisk læsning" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i massage" udgivet af Munksgaard - "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi" i serien "Ergo/fys Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal - "Case rapport" udgivet af Gyldendal - "Statistik i ord" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i fysioterapi" udgivet af Munksgaard

Bøger af Hans Lund

Der er 18 tilgængelige bogudgivelser af Hans Lund hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Lunds bøger kommer i samtlige formater. Hans Lund bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klinisk reumatologi" af Hans Lund

Hos Bog & idé er "Klinisk reumatologi" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" af Hans Lund

"Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Lund