Bog & idéHans Lykke Hansen

Bøger skrevet af Hans Lykke Hansen

Læs mere om Hans Lykke Hansen
1 produkter
1 produkter
ABR 89
BOEGERTILSTAERKPRIS
ABR 89Michael Gjedde-Nielsen
980,96 DKK
Hæftet
(0)
ABR 89

Mere om Hans Lykke Hansen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Hans Lykke Hansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hansens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "ABR 18" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "ABR 89" udgivet af Karnov Group Denmark A/S

Bøger af Hans Lykke Hansen

Du kan bestille to bøger af Hans Lykke Hansen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Hansen som hæftet. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Karnov Group Denmark A/S.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hans Lykke Hansens "ABR 18"

"ABR 18" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"ABR 89" af Hans Lykke Hansen

Det er muligt at købe Hans Lykke Hansens "ABR 89" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Lykke Hansen