Bog & idéHans Nielsen

Bøger skrevet af Hans Nielsen

Læs mere om Hans Nielsen
3 produkter
3 produkter
Plesner i Skagen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Plesner i SkagenHans Nielsen
207,46 DKK
Indbundet
(0)
Plesner i Skagen
Skagens Kunstnerboliger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skagens kunstnerboligerHans Nielsen
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Skagens kunstnerboliger
Skagens fotografer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skagens fotograferHans Nielsen
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Skagens fotografer

Mere om Hans Nielsen

Der er mange bøger af Hans Nielsen til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Nielsens nyeste bøger.
Bøgerne fra Hans Nielsen tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Plesner i Skagen" udgivet af Lamberth - "Skagen Grå Fyr" udgivet af Realdania By & Byg - "Skagens kunstnerboliger " i serien "Historiske huse i Skagen." udgivet af Lamberth - "Streifzüge durch mein Leben " i serien "Studieafdelingens udgivelser" udgivet af Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig - "Kompostering af spildevandsslam med andet organisk affald " i serien "Spildevandsforskning fra Miljøstyrelsen" udgivet af Miljøministeriet, Miljøstyrelsen - "Klitgården i Skagen" udgivet af Historia - "Skagens fotografer" udgivet af Lamberth - "Drachmann & Drachmanns Hus" udgivet af Lamberth - "Skagens Kunstnerboliger" i serien "Historiske huse i Skagen." udgivet af Lamberth - "Ideologi eller kultur" udgivet af Re-Formatio - "Skagens fyr, kirker og pakhuse" udgivet af Lamberths Forlag - "Havnemesterboligen i Skagen" udgivet af Realea

Mere om Hans Nielsens bøger

Du kan bestille 12 bøger af Hans Nielsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Hans Nielsen kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Nielsen opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hans Nielsens "Plesner i Skagen"

Hos Bog & idé er "Plesner i Skagen" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Lamberth, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Skagen Grå Fyr" af Hans Nielsen

Det er muligt at købe Hans Nielsens "Skagen Grå Fyr" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Realdania By & Byg, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Nielsen