Bog & idéHans Okkels Birk

Bøger skrevet af Hans Okkels Birk

Læs mere om Hans Okkels Birk
3 produkter
3 produkter
Fag
FagKirsten Frederiksen
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Fag
Sundhedsvæsen og sundhedspolitik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsvæsen og sundhedspolitikAllan Krasnik
237,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsen og sundhedspolitik
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfundNicole Thualagant Winslow
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund

Mere om Hans Okkels Birk

Hans Okkels Birk har flere forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Birks seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund" udgivet af Gyldendal - "Fag" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Sundhedsvæsen og sundhedspolitik" udgivet af Gyldendal - "Fag" udgivet af Munksgaard

Bøger af Hans Okkels Birk

Der er fire tilgængelige udgivelser af Hans Okkels Birk hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Hans Okkels Birk bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Birk er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund" af Hans Okkels Birk

Det er muligt at købe Hans Okkels Birks "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Hans Okkels Birk "Fag"

"Fag" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er en del af Birks serie "Grundbog i sygepleje". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Okkels Birk