Bog & idéHans Pedersen

Bøger skrevet af Hans Pedersen

Læs mere om Hans Pedersen
2 produkter
2 produkter
Danske bilbyggere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Danske bilbyggereClaus Frausing
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Danske bilbyggere
Slås mens du er bange
Slås mens du er bangeHans Pedersen
69,95 DKK
e-bog
(0)
Slås mens du er bange

Mere om Hans Pedersen

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger skrevet af Hans Pedersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alle veje fører til Sterup" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Anne Marie - En anderledes 68'ers oplevelser fra rundt om i verden - til søs og i land" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Anne Marie" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Slås mens du er bange" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Voer Kirke i Vendsyssel" udgivet af Nordpress - "Danske bilbyggere" udgivet af Motorploven

Bøger skrevet af Hans Pedersen

Hans Pedersen har seks bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Hans Pedersen bøger i flere forskellige formater. Pedersens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Alle veje fører til Sterup" af Hans Pedersen

Det er muligt at købe Hans Pedersens "Alle veje fører til Sterup" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.

"Anne Marie - En anderledes 68'ers oplevelser fra rundt om i verden - til søs og i land" af Hans Pedersen

Hos Bog & idé er "Anne Marie - En anderledes 68'ers oplevelser fra rundt om i verden - til søs og i land" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Anne Marie - En anderledes 68'ers oplevelser fra rundt om i verden - til søs og i land" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Pedersen