Bog & idéHans Petersen

Bøger skrevet af Hans Petersen

Læs mere om Hans Petersen
5 produkter
5 produkter
Legenderne (sampak)
Legenderne (sampak)Hans Petersen
499,95 DKK
Hardback
(0)
Legenderne (sampak)
Legenderne (1)
Legenderne (1)Hans Petersen
349,95 DKK
Hardback
(0)
Legenderne (1)
Legenderne (1)
Legenderne (2)Hans Petersen
349,95 DKK
Hardback
(0)
Legenderne (2)
Laurits Andersen Ring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Laurits Andersen RingPauline Lehnmann Banke
190,86 DKK
Hæftet
(1)
Laurits Andersen Ring
Storklub på slingrekurs
Storklub på slingrekursRasmus Boserup
75,00 DKK
PDF
(0)
Storklub på slingrekurs

Mere om Hans Petersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Hans Petersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fredensvang" udgivet af Turbine Forlaget - "Der var en gang en krig" udgivet af Ådalen

Mere om Hans Petersens bøger

Du kan bestille to bøger af Hans Petersen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Petersens bøger kommer i samtlige formater. Petersens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hans Petersens "Fredensvang"

Det er muligt at købe Hans Petersens "Fredensvang" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine Forlaget.

Hans Petersen "Der var en gang en krig"

"Der var en gang en krig" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ådalen.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Petersen