Bog & idéHans Raun Iversen

Bøger skrevet af Hans Raun Iversen

Læs mere om Hans Raun Iversen
6 produkter
6 produkter
Ny praktisk teologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ny praktisk teologiHans Raun Iversen
315,36 DKK
Indbundet
(1)
Ny praktisk teologi
Praktisk teologi
Praktisk teologiEberhard Harbsmeier
79,95 DKK
EBOG
(0)
Praktisk teologi
Kaj Munk og teologien
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kaj Munk og teologienSøren Dosenrode
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Kaj Munk og teologien
Dåb og medlemskab af folkekirken
Dåb og medlemskab af folkekirkenHans Raun Iversen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Dåb og medlemskab af folkekirken
Folkekirke, brugerkirke, kirke i mission
BOEGERTILSTAERKPRIS
Folkekirke, brugerkirke, kirke i missionHans Raun Iversen
248,96 DKK
Hæftet
(1)
Folkekirke, brugerkirke, kirke i mission
Ny praktisk teologi
Ny praktisk teologiHans Raun Iversen
169,95 DKK
EBOG
(1)
Ny praktisk teologi

Mere om Hans Raun Iversen

Der findes flere bøger skrevet af Hans Raun Iversen online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Iversens seneste bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Hans Raun Iversens bøger kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Folkekirke, brugerkirke, kirke i mission" udgivet af Eksistensen - "Individualisation, Marketisation and Social Capital in a Cultural Institution" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Mangefoldet tro og sjælesorg" udgivet af Eksistensen - "Ny praktisk teologi" udgivet af Eksistensen - "Ny praktisk teologi" udgivet af Eksistensen - "I hjertet af Danmark" udgivet af HansReitzels - "I hjertet af Danmark" udgivet af HansReitzels - "Salmesang - Grundbog i hymnologi" udgivet af Det Kgl. Vajsenhus’ Forlag - "Kaj Munk og teologien" udgivet af Gyldendal - "Fremtidens danske religionsmodel" udgivet af Anis - "Grundtvig, folkekirke og mission" udgivet af Anis

Mere om Hans Raun Iversens bøger

Du kan bestille 11 bøger af Hans Raun Iversen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Iversens bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Iversen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Folkekirke, brugerkirke, kirke i mission" af Hans Raun Iversen

Det er muligt at købe Hans Raun Iversens "Folkekirke, brugerkirke, kirke i mission" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Eksistensen, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Hans Raun Iversen "Individualisation, Marketisation and Social Capital in a Cultural Institution"

Hos Bog & idé er "Individualisation, Marketisation and Social Capital in a Cultural Institution" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Raun Iversen