Bog & idéHans Roost

Bøger skrevet af Hans Roost

Læs mere om Hans Roost
1 produkter
1 produkter
Et dobbeltdrab i Haderslev
Et dobbeltdrab i HaderslevHans Roost
39,95 DKK
EBOG
(0)
Et dobbeltdrab i Haderslev

Mere om Hans Roost

Der er bare én bog af Hans Roost tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Et dobbeltdrab i Haderslev". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Et dobbeltdrab i Haderslev" er desuden en del af serien "Dansk kriminalreportage".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Et dobbeltdrab i Haderslev" af Hans Roost

"Et dobbeltdrab i Haderslev" kan købes som e-bog. "Et dobbeltdrab i Haderslev" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Roost, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Roost