Bog & idéHans Trier

Bøger skrevet af Hans Trier

Læs mere om Hans Trier
2 produkter
2 produkter
Angst og engle, PB
Angst og engle, PBHans Trier
149,95 DKK
Paperback
(7)
Angst og engle, PB
Angst og engle
Angst og engleHans Trier
79,95 DKK
EBOG
(7)
Angst og engle

Mere om Hans Trier

Der er flere forskellige bøger af Hans Trier til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Trier.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Angst og engle, PB" udgivet af Gads Forlag - "Angst og engle" udgivet af Gad - "Angst og engle" udgivet af Gads Forlag

Bøger af Hans Trier

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Hans Trier hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Hans Trier bøger i samtlige formater. Triers bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hans Triers "Angst og engle, PB"

"Angst og engle, PB" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Angst og engle" af Hans Trier

Hos Bog & idé er "Angst og engle" tilgængelig som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Angst og engle" på din enhed og begynde at læse. Det er Gad, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Trier