Bog & idéHans Wagner

Bøger skrevet af Hans Wagner

Læs mere om Hans Wagner
2 produkter
2 produkter
På sporet af oplysningstiden
På sporet af oplysningstidenHans Wagner
319,95 DKK
Hæftet
(0)
På sporet af oplysningstiden
Begrebsnøglen til religion
Begrebsnøglen til religionBodil Junker Pedersen
369,95 DKK
Hæftet
(2)
Begrebsnøglen til religion

Mere om Hans Wagner

Der findes forskellige bøger skrevet af Hans Wagner på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Wagner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "På sporet af oplysningstiden" udgivet af L&R Uddannelse A/S - "På sporet af oplysningstiden" udgivet af L&R Uddannelse A/S - "frederik 4 Frederik IV" udgivet af Flachs - "Rejsen til Trankebar" udgivet af Flachs - "Begrebsnøglen til religion" udgivet af Systime - "Mere end snobrød " udgivet af FDF - "Begrebsnøglen til religion" udgivet af Systime - "Computeren og dens styresystem - Windows 2000" i serien "Pc-kørekort, pc-bruger" udgivet af Dafolo

Hans Wagners bøger

Du kan bestille otte bøger af Hans Wagner her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Hans Wagner kan købes i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Wagner opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hans Wagners "På sporet af oplysningstiden"

"På sporet af oplysningstiden" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er L&R Uddannelse A/S, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Hans Wagner "På sporet af oplysningstiden"

Hos Bog & idé er "På sporet af oplysningstiden" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er L&R Uddannelse A/S, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Wagner