Bog & idéHans Zachariassen

Bøger skrevet af Hans Zachariassen

Læs mere om Hans Zachariassen
4 produkter
4 produkter
Anvisning 255: Afløbsinstallationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 257: AfløbsinstallationerErik Brandt
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 257: Afløbsinstallationer
Anvisning 255: Afløbsinstallationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 256: AfløbsinstallationerErik Brandt
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 256: Afløbsinstallationer
Anvisning 255: Afløbsinstallationer
Anvisning 185: AfløbsinstallationerErik Brandt
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 185: Afløbsinstallationer
Anvisning 177: Facadefuger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 177: FacadefugerAlice Kjær
134,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 177: Facadefuger

Mere om Hans Zachariassen

Hvis du er på jagt efter en bog fra Hans Zachariassen, kan du købe et stort sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Zachariassen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nye Dannebrogsvinduer af træ - med to lag glas" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Modulprojektering i praksis" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Facadefuger " udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Bøger skrevet af Hans Zachariassen

Hans Zachariassen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Zachariassens bøger kommer kun som hæftet. Zachariassens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Nye Dannebrogsvinduer af træ - med to lag glas" af Hans Zachariassen

"Nye Dannebrogsvinduer af træ - med to lag glas" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Statens Byggeforskningsinstitut, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Hans Zachariassen "Modulprojektering i praksis"

Hos Bog & idé er "Modulprojektering i praksis" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Statens Byggeforskningsinstitut, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Zachariassen