Bog & idéHarri Winter

Bøger skrevet af Harri Winter

Læs mere om Harri Winter
3 produkter
3 produkter
Paratiisin varjot
Paratiisin varjotHarri Winter
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Paratiisin varjot
Hyvät pahat pojat
Hyvät pahat pojatHarri Winter
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Hyvät pahat pojat
Pahan palkka
Pahan palkkaHarri Winter
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Pahan palkka

Mere om Harri Winter

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Harri Winter. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Winters bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig fin.
- "Pahan palkka" i serien "More Justice" udgivet af SAGA Egmont - "Hyvät pahat pojat" i serien "More Justice" udgivet af SAGA Egmont - "Paratiisin varjot " i serien "More Justice" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Harri Winters bøger

Harri Winter har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Winter kommer blot som lydbog. Bøgerne af Winter er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pahan palkka" af Harri Winter

Hos Bog & idé er "Pahan palkka" tilgængelig som lydbog. Harri Winters "Pahan palkka" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er med i serien "More Justice". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på fin og er publiceret af SAGA Egmont.

"Hyvät pahat pojat" af Harri Winter

Hos Bog & idé er "Hyvät pahat pojat" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Harri Winters "Hyvät pahat pojat" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er med i serien "More Justice". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på fin.
Detaljer
Fulde navn:
Harri Winter