Bog & idéHarry Christensen

Bøger skrevet af Harry Christensen

Læs mere om Harry Christensen
0 produkter

Mere om Harry Christensen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Harry Christensen. På listen nedenfor ser du Christensens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bonden, kommunen og demokratiet " udgivet af Udgiverselskabet ved Landsarkivet for Nørrejylland - "Bonden, kommunen og demokratiet " udgivet af Udgiverselskabet ved Landsarkivet for Nørrejylland

Bøger skrevet af Harry Christensen

Du kan bestille to bøger af Harry Christensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Christensen som indbundet. Bøgerne af Christensen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Udgiverselskabet ved Landsarkivet for Nørrejylland.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bonden, kommunen og demokratiet " af Harry Christensen

Det er muligt at købe Harry Christensens "Bonden, kommunen og demokratiet " som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Udgiverselskabet ved Landsarkivet for Nørrejylland.

"Bonden, kommunen og demokratiet " af Harry Christensen

Hos Bog & idé er "Bonden, kommunen og demokratiet " tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Udgiverselskabet ved Landsarkivet for Nørrejylland.
Detaljer
Fulde navn:
Harry Christensen