Bog & idéHarry Harrison

Bøger skrevet af Harry Harrison

Læs mere om Harry Harrison
1 produkter
1 produkter
B. J. Harrison Reads Deathworld
STREAM
B. J. Harrison Reads DeathworldHarry Harrison
99,95 DKK
Lydbog
(0)
B. J. Harrison Reads Deathworld

Mere om Harry Harrison

Der findes forskellige bøger fra Harry Harrison tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Harrisons seneste udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Harry Harrisons bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "B. J. Harrison Reads Deathworld" i serien "The Classic Tales with B. J. Harrison" udgivet af SAGA Egmont - "Efter stormen" udgivet af Science Fiction Cirklen

Bøger skrevet af Harry Harrison

Du kan bestille to bøger af Harry Harrison her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Harry Harrison fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Harrison er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"B. J. Harrison Reads Deathworld" af Harry Harrison

Hos Bog & idé er "B. J. Harrison Reads Deathworld" tilgængelig som lydbog. Harry Harrisons "B. J. Harrison Reads Deathworld" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af serien "The Classic Tales with B. J. Harrison". Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af SAGA Egmont.

Harry Harrison "Efter stormen"

Det er muligt at købe Harry Harrisons "Efter stormen" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Science Fiction Cirklen, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Harry Harrison