Bog & idéHassan Preisler

Bøger skrevet af Hassan Preisler

4 produkter
4 produkter
Brun mands byrde
Brun mands byrdeHassan Preisler
149,95 DKK
Paperback
(10)
Brun mands byrde
Brun mands byrde
Brun mands byrdeHassan Preisler
99,00 DKK
e-bog
(10)
Brun mands byrde
Brun mands byrde
STREAM
Brun mands byrdeHassan Preisler
99,95 DKK
Lydbog
(10)
Brun mands byrde
Brun mands byrde (med video)
Brun mands byrde (med video)Hassan Preisler
99,95 DKK
EBOG
(10)
Brun mands byrde (med video)

Mere om Hassan Preisler

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Hassan Preisler. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Preisler.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mit livs lærer" i serien "Magnumbøger" udgivet af Saga - "Brun mands byrde" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Brun mands byrde (med video)" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Brun mands byrde" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Brun mands byrde" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Brun mands byrde" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Hassan Preisler

Du kan købe seks bøger af Hassan Preisler her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Preislers bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Preisler er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hassan Preislers "Mit livs lærer"

Det er muligt at købe Hassan Preislers "Mit livs lærer" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Preislers serie "Magnumbøger". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.

"Brun mands byrde" af Hassan Preisler

Det er muligt at købe Hassan Preislers "Brun mands byrde" som e-bog. Hvis du køber "Brun mands byrde" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Hassan Preisler