Bog & idéHeidi Graff

Bøger skrevet af Heidi Graff

Læs mere om Heidi Graff
3 produkter
3 produkter
Sundhedsvæsenet på tværs
Sundhedsvæsenet på tværsJette Bangshaab
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet på tværs
Social kapital i organisationer
Social kapital i organisationerHeidi Graff
419,95 DKK
Hæftet
(0)
Social kapital i organisationer
Social kapital i aktion
BOEGERTILSTAERKPRIS
Social kapital i aktionHeidi Graff
280,46 DKK
Hæftet
(0)
Social kapital i aktion

Mere om Heidi Graff

Heidi Graff har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Graff.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedsvæsenet på tværs" udgivet af Gyldendal - "Social kapital i aktion" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Social kapital i organisationer " i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger skrevet af Heidi Graff

Heidi Graff har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Graff som hæftet. Derudover er bøgerne fra Graff inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Heidi Graffs "Sundhedsvæsenet på tværs"

Det er muligt at købe Heidi Graffs "Sundhedsvæsenet på tværs" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Heidi Graff "Social kapital i aktion"

"Social kapital i aktion" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Heidi Graff