Bog & idéHeidi Hansen

Bøger skrevet af Heidi Hansen

Læs mere om Heidi Hansen
3 produkter
3 produkter
Kommunikation skaber din organisation
Kommunikation skaber din organisationHeidi Hansen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Kommunikation skaber din organisation
Branding
BrandingHeidi Hansen
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Branding
Online kommunikation - en introduktion
BOEGERTILSTAERKPRIS
Online kommunikation - en introduktionOle Gregersen
359,96 DKK
Hæftet
(2)
Online kommunikation - en introduktion

Mere om Heidi Hansen

Heidi Hansen har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunikation skaber din organisation" udgivet af HansReitzels - "Online kommunikation - en introduktion" udgivet af Gyldendal - "Branding" udgivet af Samfundslitteratur - "Branding 2. udgave" udgivet af Samfundslitteratur - "Online kommunikation - en introduktion" udgivet af Gyldendal - "Kommunikation skaber din organisation" udgivet af Gyldendal - "Branding" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Heidi Hansens bøger

Heidi Hansen har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Hansens bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Heidi Hansens "Kommunikation skaber din organisation"

Det er muligt at købe Heidi Hansens "Kommunikation skaber din organisation" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.

"Online kommunikation - en introduktion" af Heidi Hansen

Det er muligt at købe Heidi Hansens "Online kommunikation - en introduktion" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Heidi Hansen