Bog & idéHeidi Signe Kokholm

Bøger skrevet af Heidi Signe Kokholm

1 produkter
1 produkter
Focus On, School Shootings, Student's Book
Focus On, School Shootings, Student's BookHeidi Signe Kokholm
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Focus On, School Shootings, Student's Book

Mere om Heidi Signe Kokholm

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Heidi Signe Kokholm. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Kokholm.
Bøgerne fra Heidi Signe Kokholm kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Focus on Young Americans, Teacher's Guide, Netadgang" udgivet af Alinea - "A Piece of Cake, Klar til prøven i engelsk" i serien "A Piece of Cake" udgivet af Alinea - "Focus on School Shootings, Teacher's Guide, Netadgang " i serien "Focus On" udgivet af Alinea - "Focus on Bullying, Teacher's Guide/Web" i serien "Focus On" udgivet af Alinea - "Focus on Bullying, Student's Book/Web" i serien "Focus On" udgivet af Alinea - "Focus on school shootings" i serien "Focus On" udgivet af Alinea - "Focus On, School Shootings, Teacher's cd-audio" i serien "Focus On" udgivet af Alinea - "Focus On, School Shootings, Student's Book" i serien "Focus On" udgivet af Alinea - "Focus on Young Americans, Student's Book" i serien "Focus On" udgivet af Alinea

Bøger af Heidi Signe Kokholm

Du kan købe ni bøger af Heidi Signe Kokholm her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Kokholms bøger fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Kokholm lavet i serier, og så er bøgerne publiceret af Alinea.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Focus on Young Americans, Teacher's Guide, Netadgang" af Heidi Signe Kokholm

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Heidi Signe Kokholm. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Heidi Signe Kokholm "A Piece of Cake, Klar til prøven i engelsk"

"A Piece of Cake, Klar til prøven i engelsk" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Kokholms serie "A Piece of Cake". Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Heidi Signe Kokholm