Bog & idéHeidi Strandberg Andreasen

Bøger skrevet af Heidi Strandberg Andreasen

Læs mere om Heidi Strandberg Andreasen
1 produkter
1 produkter
Mød din angst
Mød din angstHeidi Strandberg Andreasen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Mød din angst

Mere om Heidi Strandberg Andreasen

Heidi Strandberg Andreasen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Mød din angst". Den er udgivet af Skriveforlaget på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mød din angst" af Heidi Strandberg Andreasen

"Mød din angst" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Skriveforlaget, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Heidi Strandberg Andreasen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Heidi Strandberg Andreasen