Bog & idéHeiner Müller

Bøger skrevet af Heiner Müller

2 produkter
2 produkter
Egoisten Johann Fatzers undergang
Egoisten Johann Fatzers undergangBertolt Brecht
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Egoisten Johann Fatzers undergang
Digte efter Murens fald
Digte efter Murens faldHeiner Müller
179,95 DKK
Hæftet
(6)
Digte efter Murens fald

Mere om Heiner Müller

Du kan kun finde en enkelt bog af Heiner Müller her hos Bog & idé. Det er "Digte efter Murens fald". Det er Basilisk, der har udgivet den på dansk. "Digte efter Murens fald" er desuden en del af serien "Babel".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Digte efter Murens fald" af Heiner Müller

Hos Bog & idé er "Digte efter Murens fald" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Babel". Det er Basilisk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Heiner Müller fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Heiner Müller