Bog & idéHeino Rasmussen

Bøger skrevet af Heino Rasmussen

3 produkter
3 produkter
Mentalisering i familien
Mentalisering i familienHeino Rasmussen
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Mentalisering i familien
Mentalisering i ledelse og samarbejde
Mentalisering i ledelse og samarbejdeHeino Rasmussen
263,96 DKK
Hæftet
(0)
Mentalisering i ledelse og samarbejde
Mentalisering i organisationen
Mentalisering i organisationenHeino Rasmussen
287,96 DKK
Hæftet
(0)
Mentalisering i organisationen

Mere om Heino Rasmussen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Heino Rasmussen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rasmussens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mentalisering i ledelse og samarbejde" udgivet af Gyldendal - "Mentalisering i familien" udgivet af Gyldendal - "Mentalisering i organisationen" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Heino Rasmussen

Heino Rasmussen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Rasmussen som hæftet. Bøgerne af Rasmussen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Heino Rasmussens "Mentalisering i ledelse og samarbejde"

Hos Bog & idé er "Mentalisering i ledelse og samarbejde" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Heino Rasmussen "Mentalisering i familien"

Det er muligt at købe Heino Rasmussens "Mentalisering i familien" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Heino Rasmussen