Bog & idéHeinrich Böll

Bøger skrevet af Heinrich Böll

Læs mere om Heinrich Böll
4 produkter
4 produkter
Irisches Tagebuch
Irisches TagebuchHeinrich Böll
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Irisches Tagebuch
Ansichten eines Clowns
Ansichten eines ClownsHeinrich Böll
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Ansichten eines Clowns
Haus ohne Hüter, ER B
Haus ohne Hüter, ER BHeinrich Böll
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Haus ohne Hüter, ER B
Min blege bror
BOEGERTILSTAERKPRIS
Min blege brorIlse Aichinger
190,86 DKK
Hardback
(2)
Min blege bror

Mere om Heinrich Böll

Der er forskellige bøger af Heinrich Böll online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Böll.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Heinrich Bölls bøger kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ansichten eines Clowns" udgivet af SAGA Egmont - "Irisches Tagebuch" udgivet af SAGA Egmont - "Erzählungen " i serien "Leicht zu lesen¤Gegenwartsliteratur¤Easy readers" udgivet af Easy Readers - "En historie om at fiske" udgivet af Forlaget Alvilda - "Min blege bror" udgivet af Sisyfos

Heinrich Bölls bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Heinrich Böll hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Heinrich Böll kan købes i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Böll opdelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Heinrich Bölls "Ansichten eines Clowns"

"Ansichten eines Clowns" kan købes online som lydbog. Du kan derudover altid have "Ansichten eines Clowns" af Heinrich Böll med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på tysk.

Heinrich Böll "Irisches Tagebuch"

Hos Bog & idé er "Irisches Tagebuch" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Irisches Tagebuch" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Heinrich Böll