Bog & idéHeinrich Hoffmann

Bøger skrevet af Heinrich Hoffmann

Læs mere om Heinrich Hoffmann
4 produkter
4 produkter
Den store Bastian
STREAM
Den store BastianHeinrich Hoffmann
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Den store Bastian
Den store Bastian
Den store BastianHeinrich Hoffmann
18,95 DKK
EBOG
(0)
Den store Bastian
Den store Bastian eller vær lydig
Den store BastianHeinrich Hoffmann
39,95 DKK
EBOG
(0)
Den store Bastian
Pierre l'ébouriffé
Pierre l'ébourifféHeinrich Hoffmann
18,95 DKK
PDF
(0)
Pierre l'ébouriffé

Mere om Heinrich Hoffmann

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Heinrich Hoffmann. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hoffmann.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Heinrich Hoffmanns bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den store Bastian" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den store Bastian" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den store Bastian eller Vær lydig" udgivet af Carlsen - "Pierre l'ébouriffé" udgivet af SFA-89 - "Den store Bastian" udgivet af SFA-89 - "Den store Bastian eller vær lydig" udgivet af Carlsen - "Den store Bastian eller Vær lydig" udgivet af Carlsen

Bøger skrevet af Heinrich Hoffmann

Du kan købe syv bøger af Heinrich Hoffmann her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Heinrich Hoffmann fås i forskellige formater. Hoffmanns bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den store Bastian" af Heinrich Hoffmann

Hos Bog & idé er "Den store Bastian" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Heinrich Hoffmann "Den store Bastian"

"Den store Bastian" er tilgængelig online som lydbog. Det betyder, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Den store Bastian" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Heinrich Hoffmann