Bog & idéHeinz Feldmann

Bøger skrevet af Heinz Feldmann

Læs mere om Heinz Feldmann
2 produkter
2 produkter
Preisverhandlungen leicht gemacht - Warum Menschen keine Rabatte und Nachlässe kaufen
Preisverhandlungen leicht gemacht - Warum Menschen keine Rabatte und Nachlässe kaufenHeinz Feldmann
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Preisverhandlungen leicht gemacht - Warum Menschen keine Rabatte und Nachlässe kaufen
Trotz Fehlern in den Verkaufsolymp - 20 Fragen - 20 Antworten für den Verkauf
Trotz Fehlern in den Verkaufsolymp - 20 Fragen - 20 Antworten für den VerkaufHeinz Feldmann
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Trotz Fehlern in den Verkaufsolymp - 20 Fragen - 20 Antworten für den Verkauf

Mere om Heinz Feldmann

Hvis du leder efter en bog skrevet af Heinz Feldmann, tilbyder vi et stort sortiment tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Feldmanns bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Preisverhandlungen leicht gemacht - Warum Menschen keine Rabatte und Nachlässe kaufen" udgivet af SAGA Egmont - "Trotz Fehlern in den Verkaufsolymp - 20 Fragen - 20 Antworten für den Verkauf" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Heinz Feldmanns bøger

Heinz Feldmann har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Feldmann som lydbog. Feldmanns bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Preisverhandlungen leicht gemacht - Warum Menschen keine Rabatte und Nachlässe kaufen" af Heinz Feldmann

Hos Bog & idé er "Preisverhandlungen leicht gemacht - Warum Menschen keine Rabatte und Nachlässe kaufen" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Preisverhandlungen leicht gemacht - Warum Menschen keine Rabatte und Nachlässe kaufen" af Heinz Feldmann med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på tysk.

Heinz Feldmann "Trotz Fehlern in den Verkaufsolymp - 20 Fragen - 20 Antworten für den Verkauf"

"Trotz Fehlern in den Verkaufsolymp - 20 Fragen - 20 Antworten für den Verkauf" kan købes som lydbog. Når du køber "Trotz Fehlern in den Verkaufsolymp - 20 Fragen - 20 Antworten für den Verkauf" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Heinz Feldmann