Bog & idéHelen Bannerman

Bøger skrevet af Helen Bannerman

Læs mere om Helen Bannerman
1 produkter
1 produkter
Historien om Lille Sorte Sambo
TILBUD
Historien om Lille Sorte SamboHelen Bannerman
135,96 DKK169,95 DKK
Indbundet
(0)
Historien om Lille Sorte Sambo

Mere om Helen Bannerman

Der findes flere bøger fra Helen Bannerman tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bannermans nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Samlede historier om Lille sorte sambo og Lille hvide Rikke" udgivet af Gyldendal - "Historien om Lille Sorte Sambo" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Helen Bannerman

Du kan finde to bøger af Helen Bannerman her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bannermans bøger kommer bare som indbundet. Bøgerne af Bannerman er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Samlede historier om Lille sorte sambo og Lille hvide Rikke" af Helen Bannerman

Det er muligt at købe Helen Bannermans "Samlede historier om Lille sorte sambo og Lille hvide Rikke" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Historien om Lille Sorte Sambo" af Helen Bannerman

Hos Bog & idé er "Historien om Lille Sorte Sambo" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Helen Bannerman