Bog & idéHelen Kennerley

Bøger skrevet af Helen Kennerley

Læs mere om Helen Kennerley
1 produkter
1 produkter
At overvinde bekymring og uro
At overvinde bekymring og uroKennerly
199,95 DKK
Hæftet
(0)
At overvinde bekymring og uro

Mere om Helen Kennerley

Der findes en del bøger fra Helen Kennerley tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Kennerley.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At overvinde bekymring og uro" i serien "Nye psykologiske perspektiver" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "At overvinde bekymring og uro" i serien "Nye psykologiske perspektiver" udgivet af Klim

Mere om Helen Kennerleys bøger

Du kan bestille to bøger af Helen Kennerley her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Helen Kennerley bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Kennerley er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Helen Kennerleys "At overvinde bekymring og uro"

"At overvinde bekymring og uro" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Nye psykologiske perspektiver". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendals Bogklubber.

"At overvinde bekymring og uro" af Helen Kennerley

Det er muligt at købe Helen Kennerleys "At overvinde bekymring og uro" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Kennerleys serie "Nye psykologiske perspektiver". Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helen Kennerley